0%

Nog makkelijker contact met de studio

Geplaatst door: admin On:


Naast een mailtje naar de studio kun je vanaf nu nog makkelijker in contact komen. Dit kan via het formulier op de website, maar vanaf nu kun je ook bellen en zelfs Whatsappen met de studio.
Laat dus even weten dat je luistert en vraag je favoriete nummer aan.

Ons telefoonnummer is: 06 – 27 86 68 00


Reacties


 1. Richard Pasdeloup
  15 juni 2019 at 20:07

  Hoi mannen, nadat opeens weer een keihard signaal op 747 AM verscheen was snel gevonden dat dit uit mijn eigen woonplaats komt. Fietsend door de Ridderbuurt viel jullie antenne direct op, ik ben er blij mee. Als MG DX-er struinen we met een groepje radio-amayeurs regelmatig de oude MG band af, we komen allemaal uit de tijd van de zee-zenders Veronica, Noordzee, niet te vergeten Radio Caroline enzovoort. Tot slot nog wat ontvangstrapporten: Prima ontvangst in Amstelveen, Nieuwegein en van de week in Leiden ook goed hard op een Tivoli tafel radiootje binnenshuis in het stadscentrum (nieuwe Rijn). Hier thuis zoals te verwachten op de meest oude (buizen-) radio jullie lekkere muziek in goede MG kwaliteit bom-hard. Ga zo door! 73, Richard PA3CGG.

 2. Rene
  22 juni 2019 at 10:38

  Hoi haha mooi kom je uit de buurd leuk om te horen ja ik ben wel van deze tijt morgen hebben we progama over de zee zenders van toen ik hoop julli zo veel mogelijk van diest te zijn op de radio sorry voor de late reaktie vr gr mcb radio rene

 3. Bert Schuur
  5 december 2019 at 11:18

  Hoi !

  Prima ontvangst in Amsterdam Oostelijk Havengebied, op de transistorradio (ATS909) als op de autoradio, met, in bepaalde stand van de radio, storing van Radio Vrij Zwolle op dezelfde frequentie, maar dat is makkelijk weg te draaien.

  Leuk, die LPAM stations. Ik hoor ze ook op 1602, 1395, 1332, 1224, 1008, 819 en 675.

  Groeten,
  Bert
  PA3BFK

Expand
Play Cover Track Title
Track Authors